Diari Més

Eleccions

Pep Tuá, candidat de Valents a l'alcaldia del Vendrell

L'alcaldable lamenta la situació d'abandonament que estan vivint les urbanitzacions del municipi

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament del Vendrell.

Ajuntament del VendrellGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pep Tuá, empresari del sector de la tecnologia aplicada a la música, serà el candidat de Valents a l'alcaldia del Vendrell. Tua ha afirmat que «la situació d'abandonament que estan vivint les urbanitzacions, per part de l'Ajuntament, no dotant-les de serveis de neteja, amb presència de rates i serps, carreteres sense esbrossar, en què les males herbes ocupen la calçada, un transport públic pèssim o amb repetidores de televisió que no funcionen com cal, és molt preocupant».

L'alcaldable també ha fet referència al pagament d'BI d'alguns veïns de les urbanitzacions, destacant que «els veïns estan pagant l'IBI com a sòl urbà consolidat, sense ser-ho; una actuació irregular per part de l'Ajuntament». Les urbanitzacions que més estan patint aquestes situacions són: Mas Astor, Mas Borràs, Edèn Park, Oasis, El Tancat, Baronia, La Muntanyeta.

«Ens hem de prendre seriosament l'educació i el futur dels nostres fills, però sembla que a alguns els importa poc. En el cas de la formació professional és més greu, si és possible, atès que a la zona no tenim centres dedicats a això. Treballar-hi i aconseguir que es creïn centres de formació professional, seria un èxit per a la zona, especialment per al Vendrell», ha afirmat Pep Tuá.

Pep Tuá va iniciar la seva vida laboral al sector immobiliari. Posteriorment, va fundar una empresa dedicada a la fabricació d'altaveus, sent reconeguda mundialment. Entre els anys 2011 i 2012 es va posar a investigar en el camp de la transmissió de senyals digitals i cablejats per a equips musicals, cosa que el va portar a fundar, el 2013, Mamba Audio, empresa que el 2017 vendria a una multinacional japonesa. Actualment es dedica al sector de l'hostaleria.

tracking