Diari Més

Policial

Detenen a Calafell un jove que utilitzava dues identitats diferents per cometre robatoris

L'autor va ser detingut després de cometre un robatori a Segur de Calafell i se'l va poder relacionar amb d'altres fets delictius

Imatge d'arxiu dels

Mossos d'Esquadra, detenció, detingutMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dissabte 7 de gener un jove de 34 anys a Calafell per dos robatoris amb força.El primer el va cometre el 26 d'octubre de 2022 al mateix municipi, quan va saltar una tanca d'uns dos metres per accedir a un recinte d'habitatges. Allí va saltar una altra tanca per poder entrar a una planta baixa a través de la terrassa. De l'habitatge va aconseguir endur-se pertinences valorades en uns 600 euros, entre elles joies i un portàtil. Tot i les càmeres de seguretat no van aconseguir identificar l'autor.

Uns dies més tard, el 15 de novembre, la Policia Local de Segur de Calafell va detenir un home per uns fets similars. En aquest, un veí va veure com accedia en un habitatge i al sortir el va seguir i va alertar als cossos de seguretat.

Durant les comprovacions, els agents van descobrir que el jove utilitzava dues identitats diferents per cometre robatoris. En total disposava, entre les dues identitats, una quinzena d'antecedents de dins i de fora de Catalunya.

Després de diverses gestions, els investigadors van aconseguir relacionar l'autor amb el robatori del 26 d'octubre i van procedir a la seva detenció el 7 de gener a Calafell. L'home va oferir una forta resistència als agents, a un dels quals l'hi va donar una empenta, i va intentar fugir corrents, sense èxit.

tracking