Diari Més

Ajuts

L'Ajuntament de Calafell aconsegueix una subvenció de 191.098 euros per a la seva digitalització

Prové dels fons europeus i servirà per a apropar l'Administració a la ciutadania amb propostes innovadores per als tràmits i gestions

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Calafell.

L'Ajuntament de Calafell aconsegueix una subvenció de 191.098 euros per a la seva digitalitzacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Calafell ha aconseguit una subvenció de 191.096,48 euros, provinent de fons europeus, per a la digitalització de les entitats locals. L'objectiu d'aquesta convocatòria d'ajuts és impulsar la transformació digital i la modernització dels municipis d'entre 20.000 i 50.000 habitants.

El ministeri de Política Territorial ha estat l'encarregat d'analitzar i aprovar les sol·licituds. En paraules de la ministra, Isabel Rodríguez, aquests diners són «per a apropar l'Administració local a la ciutadania i facilitar-li els tràmits i gestions amb propostes innovadores, que millorin la prestació dels serveis públics».

El tinent d'alcalde de Serveis Interns de l'Ajuntament, Javier Estepa, diu que «hem de garantir uns serveis electrònics disponibles en tot moment i sempre actualitzats». Estepa afegeix: «Això implica uns elevats costos de manteniment i una contínua inversió en renovació. En aquest sentit, tota subvenció ens hi ajudarà molt»

tracking