Diari Més

Els Reis arribaran en vaixell al Port de Segur de Calafell

Hi haurà tres rues: una que passarà per Segur, una altra pel nucli del Poble i una per la Platja

de Calafell

Els Reis arribaran en vaixell al Port de Segur de CalafellAjuntament Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous Ses Majestats els Reis arribaran en vaixell al Port de Segur de Calafell. Després de rebre la benvinguda dels infants i de les autoritats locals, tots tres iniciaran la primera cavalcada, la del propi nucli de Segur. Durant la rua hi participaran la Banda de gralles i Timbals de Mas Romeu. Aquesta passarà pel Passeig Marítim i pels carrersManzanares, David de Mas iGarona.

A les 19 hores començarà la cavalcada de Calafell, que manté la tradició de passar primer pels nuclis del Poble i de la Platja de forma alterna. Enguany toca començar per la Platja. El recorregut serà: Teatre Joan Colet, Passeig Unió,Carretera Sanatori,CarreteraEstació, avinguda Mn. Jaume Soler, carrerMonturiol,Vilamar,Sant Pere i farà el trajecte a la inversa.

A les 20 hores s'iniciarà l'altre recorregut passant pel carrer Jesús,Major,Església Plaça Catalunya,Principal,Joan Miró,Jesús, PasseigUnió iTeatre Joan Colet.

Enguany es tornaran a tirar caramels, tots ells sense gluten per tal que les persones amb celiaquia puguin gaudir de la festa.

Al nucli del municpi hi haurà la recollida de cartes al Teatre Joan Colet a les 16 hores. A més de 16 a 16.20 h s'ha reservat perquè hi accedeixin les famílies amb diversitat funcional.

tracking