Diari Més

Serveis

Calafell habilita nou punts de wifi gratuït en espais públics

La seva instal·lació ha estat confinançada per la Unió Europea dins del programa Wifi4EU

El servei s'ofereix en indrets de gran concurrència pública.

Calafell habilita nou punts de wifi gratuït en espais públicsAjuntament Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Calafell ha posat en marxa nou punts de wifi gratuït en espais públics. La seva instal·lació, confinançada per la Unió Europea dins del programa Wifi4EU, ofereix accés a internet d'alta qualitat en carrers o edificis on no hi hagi una connexió de franc smiliar. La velocitat mínima garantida de descàrrega és de 30 Mbps.

L'alcalde, Ramon Ferré, ha destacat el fet que «s'ofereix connexió a internet gratuïta i oberta a tothom, tant residents com visitants» i que el funcionament d'aquest servei «és molt senzill, com el de qualsevol wifi gratuït ofert a l'espai públic per un ajuntament». N'hi ha prou de buscar la xarxa WiFi4EU i tenir un correu electrònic per rebre un missatge amb l'acceptació de les condicions del servei.

Els punts wifi estan instal·lats a la plaça de Catalunya, alCastell de Calafell, a la plaça del Manila (Confraria de Pescadors), a laCiutadella Ibèrica, alPort de Segur, a la plaça Mediterrani, a la plaça dels Països Catalans, a la plaça del Mil·lenari i a la zona esportiva de Calafell.

En alguns d'aquests punts, situats en indrets especialment concorreguts, hi ha dues antenes per tal d'ampliar la cobertura. Els punts més utilitzats són la plaça del Manila, la plaça Mediterrani i el Port.

tracking