Diari Més

Festa

Albinyana celebra Sant Bartomeu amb cercaviles, castells i música

Avui comença a la Festa Major, que s'allargarà fins al dia 29 a les Peces

La Nyctalus Albinyanensis participarà en dues cercaviles de foc.

Albinyana celebra Sant Bartomeu amb cercaviles, castells i músicaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albinyana dona el tret de sortida a les Festes Majors d'Estiu. Fins al dia 24, se celebrarà la festivitat de Sant Bartomeu, al nucli d'Albinyana, mentre que, del 26 al 29 d'agost, serà el torn de les festes de les Peces. Els actes començaran avui a la tarda amb la Cursa de Sant Bartomeu. El sopar a la fresca i l'espectacle de màgia de Joaquim Matas completaran la jornada. Demà, es podrà gaudir del monòleg Les 7 pomes de Ferran Aixalà, de l'actuació castellera nocturna dels Nens del Vendrell i els Nois de la Torre. La Nit de Festa, amb l'actuació del grup de versions Dienda i la sessió chill out de DJ Miki Merca allargaran la festa fins a la matinada.

Dissabte es viurà una jornada carregada de tradició, amb la processó i ofici solemne de Festa Major en honor al patró i la ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània, al matí, la cercavila de Festa Major, a la tarda, i la cercavila de foc amb el Nyctalus Albinyanens i el Drac de Bellvei. La nit clourà amb el concert i gran ball a càrrec de l'orquestra La Chatta i la sessió del DJ Ferry Lip.

Els que vulguin seguir amb la gresca diumenge podran gaudir d'un dia d'inflables aquàtics a la piscina. Aquells que busquin propostes més culturals tindran el vermut musical amb Sam Blues Band, al migdia, i la 2a edició del festival de poesia fantàstic, que diumenge oferirà un recital poètic i dilluns un concert de música experimental. I diumenge, com a fi de festa a Albinyana, es representarà l'espectacle de teatre musical Alegria, que és Festa Major, basat en cançons de la Trinca.

Les Peces agafarà el relleu a Albinyana amb un cap de setmana que inclourà diverses actuacions musicals, cercaviles, un espectacle infantil, inflables aquàtics, sopars populars, l'actuació castellera amb la colla de la Bisbal 'Els Bous' i els Torraires de Montblanc i l'espectacle d'humor L'home orquestra, d'en Peyu.

tracking