Diari Més

Segona actuació dels Minyons de l'Arboç al Càmping Playa Barà Park

Les colles gegantera, ball de bastons i els Minyons es prenen la jornada com un entrenament de nivell alt de cara a la Festa Major

Imatge d'arxiu dels Minyons de l'Arboç.

Segona actuació dels Minyons de l'Arboç al Càmping Playa Barà ParkAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Minyons de l'Arboç han actuat per segona vegada aquest estiu al Càmping Playa Barà Park. Aquesta festa catalana atrau molt l'atenció dels turistes que la gaudeixen i hi participen. Les colles gegantera, ball de bastons i els Minyons, tots del folklore arbocenc, es prenen la jornada com un entrenament de nivell alt de cara a la Festa Major. L'actuació va començar a quarts de deu del vespre amb una cercavila que conduiria cap a l'amfiteatre romà del càmping. Tres pilars de quatre van ser executats durant el passeig. Un cop a l'amfiteatre, els Minyons vanexecutar una sòlida actuació de sis en la qual van evidenciar que la feina realitzada durant aquests darrers mesos.

De fet, no es va produir cap problema estructural ni va aflotar cap dubte. Així doncs, els castells es van executar perfectament. A més, alguns 'nous'entusiastes castellers -turistes- van poder disfrutar de les sensacions d'una pinya i aprendre les quatre nocions bàsiques (acotar el cap, no apretar massa, força cap amunt agafant canells i colzes…).

En definitiva, els Minyons de l'Arboç encaren aquesta fase decisiva amb molt bones sensacions per a afrontarl'actuació més important del calendari. Un sòlid assaigper a l'actuació el dia següent a Cubelles.

tracking