Diari Més

Cultura

Sons vintage, celtes soul i jazz a les Nits de Glòria de Cunit

Es reprèn aquest cicle amb quatre espectacles els dies 12, 13, 19 i 20

El quartet Vintage Gramola actuarà aquest divendres.

Sons vintage, celtes soul i jazz a les Nits de Glòria de CunitCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cunit gaudirà un any més del cicle d'espectacles gratuïts Nits de Glòria. Es tracta de quatre concerts nocturns que es duran a terme a la plaça de Jaume Vidal a dos quarts d'11 de la nit els dies 12, 13, 19 i 20 d'agost. El quartet Vintage Gramola, amb Núria Almazán a la veu, Cesc Miró a la trompeta, Javier Vaquero, a la guitarra i Pep Rius tocant el contrabaix seran els encarregats d'inaugurar divendres les Nits de Glòria amb una proposta retro i un repertori ampli que recull temes des de Duke Ellington a Eric Clapton, Nancy Sinatra o Pink Martini.

Els sons celtes i els balls irlandesos seran els protagonistes dissabte amb la Delorgan Irish Dance Company. Aquesta formació combina música i ball amb tocs teatrals i una invitació a l'audiència a afegir-se als seus espectacles inspirats en la diàspora irlandesa de principis del segle XX que transmeten el llegat celta de l'illa verda.

De cara a la pròxima setmana s'han programat dos concerts més. Made in Black és un homenatge als principals estils de la música negra, com els soul, el funk o el rhythm'n blues i a artistes emblemàtics com Michael Jackson, Alicia Keys, Stevie Wonder o Marvin Gay. En aquesta ocasió, Keko Pujol interpretarà veu i teclats, Santi Úrsul el baix i Micky Izquierdo la bateria.

L'últim concert anirà a càrrec del sextet Marion Barahona Blues Reunion. L'actuació rememora la millor tradició de jazz amb un repertori basat en temes de Ray Brown Trio, Oscar Peterson, Gene Harris i composicions pròpies fidels a l'estil. El sextet, que compta amb el reconegut trompetista britànic Paul Evans col·laborador de la Royal Philarmonic Orquestra de Londres, oferirà un repertori basat en el jazz i el blues més primigeni, amb notes de gospel i soul, i temes del seu nou disc A Drop of Freedom.

tracking