Diari Més

Seguretat

La Guàrdia Civil vigilarà per la nit la costa de Sant Salvador durant el Festiuet

Davant l'afluència massiva de persones, les patrulleres donaran seguretat a l'entorn de les aigües marítimes

La patrullera recorrerà la costa en prevenció de possibles accidents.

La Guardia Civil vigilarà per la nit la costa de Sant Salvador pel FestiuetGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil controlarà a la nit la costa de Sant Salvador al Vendrell per garantir la seguretat mentre es fa el festival de música Festiuet 2022. Aquest se celebra del 4 al 7 d'agost a la platja de San Salvador i atrau multitud d'aficionats a la música.

El festival compta amb una zona d'acampada dotada de tots els serveis necessaris per a una estada confortable, on els assistents disposen de tot el necessari per pernoctar. D'aquesta manera per la situació de la zona d'acampada i l'horari del mateix festival, de 160h a 06h, molts dels assistents fan ús de la platja propera, fins i tot en horari nocturn.

Com que és competència de la Guàrdia Civil, es patrullarà la zona de costa per tal de donar seguretat, especialment en horari nocturn.

L'afluència de banyistes es redueix en aquest horari i deixa de funcionar en horari nocturn la presència de vigilants que poguessin socórrer qualsevol persona en perill, que pogués trobar-se al mar. Així, la patrullera recorrerà la costa en prevenció de possibles accidents.

La Guàrdia Civil disposa a Tarragona de diverses embarcacions amb metres d'eslora diferents, per emprendre de forma ordinària les funcions policials de seguretat pública que té encomanades a l'entorn marítim tarragoní, com així estableix la legislació vigent.

Aquestes embarcacions tenen una tripulació variable, composta per agents especialitzats, que poden atendre de manera immediata qualsevol incidència que observin o de què puguin tenir coneixement per comunicacions externes.

El 062 està actiu les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, i és atès a Tarragona per la seva Central Operativa de Serveis.

tracking