Diari Més

Societat

La Volta a Espanya en Seat 600 farà parada a l'Arboç

El 30 de juliol els històrics vehicles faran l'estapa entre la Ràpita i la localitat penedesenca

Els clàssics 600 faran parada a l'Arboç en aquesta edició de la Volta a Espanya.

La Volta a Espanya en Seat 600 farà parada a l'ArboçAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Arboç serà escenari de la tretzena etapa de la Volta a Espanya amb Seat 600 per relleus el proper dia 30 de juliol de 2022.

Els vehicles arribaran a l'Arboç el dissabte 30 de juliol per donar el relleu als responsables de la província de Barcelona per tal d'organitzar l'esdeveniment. Abans, el dissabte 23 de juliol durant la dotzena etapa es donarà el relleu de Castelló a Tarragona a la població de La Ràpita, alMontsià.

El 30 de juliol a partir de les 10h del matí arribaran els cotxes a l'Arboç i aniran aparcant-se a la Rambla Gener. A partir de les 11:30h es farà l'entrega de la placa de relleu amb Barcelona i seguidament, circularan fent una volta pels carrers de la vila.

La Volta a espanya consta de 44 etapes per les diferents províncies. La de l'Arboç és la tretzena. Els conductors participants en aquesta efemèride transporten una miniatura d'aquest famós model en daurat com a testimoni del seu pas i del relleu entre les diferents etapes. A més, va acompanyat d'un llibre de firmes i anècdotes que es va omplint durant les diferents etapes i els participants tenen la missió final de retornar-lo al punt d'inici d'aquesta Volta, a Badajoz.

Aquest esdeveniment es realitzarà amb la col.laboració de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç i del Bar Restaurant l'Arbocenc.

tracking