Diari Més

Mobilitat

Un tren d'alta velocitat d'Ouigo s'avaria enmig del trajecte i queda aturat a l'Arboç

Hi viatjaven més de 900 persones i el personal del tren va repartir aigües perquè els aires es van aturar

El comboi de Ouigo ha tingut problemes amb els frens.

Un tren d'alta velocitat d'Ouigo s'avaria enmig del trajecte i queda aturat a l'ArboçOuigo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un comboi de la companyia de baix cost Ouigo s'ha avariat aquest dimartsal vespre en el trajecte que feia de Madrid a Barcelona i es va veure obligat a aturar-se a l'estació de l'Arboç, al Baix Penedès.

El tren havia sortit a les 17.20 hores de l'estació de Puerta de Atocha de Madrid i preveia l'arribada a Barcelona a les 19.50 hores però una averia en els frens va provocar que arribés amb dues hores de retard a l'estació de Sants on centenars de viatgers l'esperaven.

Aquest mateix tren va fer el recorregut de tornada, de Barcelona a Madrid. Segons Protecció Civil, el tren transportava 950 passatgers.

A causa de l'aturada també es van desconnectar els aires condicionats dels vagons de passatgers i el personal de la companyia del tren va repartir aigües a causa de les elevades temperatures.

En paral·lel, i arran de l'accident ferroviari d'aquest diumenge passat entre una locomotora de mercaderies i un tren de passatgers de la línia R16 a Vila-seca, el Síndic de Greuges de Catalunya ha volgut obrir una investigació per a esclarir els fets. Redacció

tracking