Diari Més

Arts

Segur de Calafell dedicarà el Festival Ara i Aquí als artistes locals

El certamen d'arts vives se celebrarà el 20 i el 21 de maig

Cartell del festival d'arts vives.

Segur de Calafell dedicarà el Festival Ara i Aquí als artistes localsAjuntament Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Ara i Aquí de Segur de Calafell dedicarà la seva segona edició als artistes locals. El certamen d'arts vives se celebrarà del 20 al 21 de maig i comptarà amb una quinzena d'activitats entre accions participatives, tallers, formacions, instal·lacions, performances i actuacions.

L'escenari tornarà a ser el centre cívic Montse Civit i la biblioteca Casa Nova, equipaments situats al Port, així com els seus espais exteriors. Les entrades, gratuïtes, es poden reservar a l'email festival_araiaqui@calafell.org.

El festival vol potenciar els artistes locals «per descobrir-los i donar-los suport» i vol també obrir-se «als nous talents que surten de casa, oferint una oportunitat de poder-los gaudir», segons explica la regidora de centres cívics Julia Fernández.

Ester Vallès, Àlex Carasol, Rebeca Monasterio, Paloma Moreno, Xavi Guitard, Maria Stoyanova, Ángeles Gordillo, Carol Martínez, Alba Raventós i grups com La Porta de Fusta i el LAB JOVE de l'Institut la Talaia, són alguns dels artistes participants.

tracking