Diari Més

Successos

Detenen tres joves per intentar robar en diversos comerços del centre del Vendrell

Els Mossos van ajudar a la Policia Local a localitzar els autors i en la seva detenció

A la convocatòria es van presentar més d'un centenar de candidats.

Policia Local Vendrell, agentRamon Costa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell ha detingut durant la matinada de dimecres tres joves per danys i intent de robatori a diferents comerços de la zona centre. Cap a les00.30 hores la policia de la capital del Baix Penedès va rebre un avís d'un veí sobre un possible robatori en un establiment comercial del carrer Alt per part de quatre persones.

Una patrulla va dirigir-se fins al lloc i vancomprovar que la porta de l'establiment estava forçat, però que els autors no havien arribat a entrar a l'interior. Un veí de la zona va informar sobre la descripció dels joves i que havien fugit endirecció cap a Botafoc.

Alhora una patrulla de Mossos d'Esquadra va informar que uns individus havien entrat dins d'un establiment del carrer Carnisseria. Motiu pel qual, Mossos i Policia Local van iniciar una recerca delsautors dels fets.

A la 1.20 hores del matí es va activar l'alarma d'un establiment del carrer Flors. Els agents es van dirigir fins allí i van comprovar que tres joves sortien corrent en direcció cap a la zona escolar, moment en que van iniciar una persecució. Finalment, la Policia Local va aconseguir detenir a dos dels autors i els Mossos d'Esquadra a l'altre.

Després de les detencions es va comprovar que també s'havien produït intents d'entrada en un altre establiment del carrer Flors i en un del carrer Ribera d'Ebre. Per aquest motiu es van instruir diligències als detinguts per robatori amb força.

tracking