Diari Més

Laboral

El Vendrell adjudica la millora de la pista d'atletisme per 1,2 milions d'euros

Passarà a tenir vuit carrils, s'homologarà segons la categoria II de la RFEA i es canviarà el sistema de reg i la il·luminació

Pla general de la pista d'atletisme del Vendrell.

El Vendrell adjudica la millora de la pista d'atletisme per 1,2 milions d'eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de moltes queixes sobre l'estat de la pista d'atletisme del Vendrell, finalment l'Ajuntament va fer ahir un pas més cap a la seva remodelació. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament del Vendrell va donar llum verd dilluns a l'adjudicació de les obres de la pista d'atletisme de l'avinguda del Camp d'Esports amb un pressupost d'1,2 milions d'euros. Els treballs sumaran dos carrils més als sis ja existents i acabaran amb els problemes al paviment, que havia estat motiu de moltes queixes, ja que suposaven un greu perill de lesió per als atletes. L'actuació prevista inclou les modificacions en el reg i de la il·luminació existent, la remodelació del sistema de sanejament, l'asfaltat i la pavimentació segons paviment homologat per la IAAF de la pista d'atletisme. La pista de vuit carrils s'homologarà segons la categoria II de la RFEA (RFEAII).

Per tal d'aconseguir l'homologació de la pista, s'ha previst la instal·lació de tot l'equipament necessari. D'altra banda, es plantarà gespa natural al camp de futbol central i es posarà un paviment d'un metre d'amplada al voltant de la pista, el qual es recobrirà amb gespa artificial per a dotar d'una zona de running el recinte.

Els treballs tenen un termini d'execució d'uns 9 mesos i s'han adjudicat per 1.258.168 euros (IVA inclòs). El projecte es finançarà amb recursos propis del consistori vendrellenc i amb la dotació del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

tracking