Diari Més

Política

La CUP denuncia que el govern de Cunit promocioni l'apertura d'un McDonald's

El grup municipal manifesta que «fer propaganda d'una cadena privada de menjar brossa és totalment inadmissible»

Imatge de la publicació de l'Ajuntament de Cunit que ha generat malestar a la CUP.

La CUP denuncia que el govern de Cunit promocioni l'obertura d'un McDonald'sCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Cunit ha denunciat, a través del seu perfil de Twitter, l'ús que l'Ajuntament ha fet dels seus canals de comunicació, on ha anunciat, a través d'una publicació, l'apertura del nou McDonald's al municipi. A més, en aquest post, on apareix una foto de l'alcalde, Jaume Casañas, a les instal·lacions, el govern de Cunit afirma que l'arribada d'aquesta empresa privada «possibilita la creació de 40 llocs de treball al municipi».

Així doncs, la CUP manifesta que «l'Ajuntamentutilitzi els canals de comunicació institucionals, diners i recursos públics per fer propaganda d'una cadena privada de menjar brossa és totalment inadmissible» i exposa que «l'apertura d'un establiment d'aquestes característiques es vengui com un èxit del govern per generar riquesa al municipi, llocs de feina i dinamisme comercial és un insult i un engany a la ciutadania».

A més a més, el grup municipal indica queel fet que «s'hagi d'esbombar així aquesta anècdota només significa que l'equip de govern no té cap pla alternatiu al 'Benvingut Mr. Marshall a qualsevol preu' per revertir un model econòmic que ens precaritza i ens empobreix cada cop més».

Per últim, la CUP defensa que «tot és el resultat d'una política sense cap tipus de contingut social ni cap conseqüència possible de transformació del municipi» i conclou el seu comunicat amb una reflexió: «Qui ens governa son els mateixos de sempre amb les 'polítiques' de sempre i el municipi segueix com segueix. A Cunitno ens mereixem més que feina precària i menjar brossa?».

tracking