Diari Més

Policial

Detingut a Cunit per circular de manera temerària i fugir de dos controls policials

Durant la persecució el conductor de 35 anys va col·lidir intencionadament amb vehicles policials i va ferir dos agents

Imatge d'arxiu dels

Mossos d'Esquadra, detenció, detingutMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada del passat dissabte 9 d'abril un home, de 35 anys, com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària, lesions, danys, negativa a sotmetre's a les proves de detecció alcohòlica, conduir amb una privació judicial cautelar i atemptat als agents de l'autoritat.

Els fets es van iniciar quan una patrulla de seguretat ciutadana de Vilanova i la Geltrú va observar com un vehicle, de gamma alta, no va respectar un semàfor en la fase vermella a la cruïlla del carrer Josep Coroleu amb l'avinguda de Cubelles de Vilanova i la Geltrú.

Quan la patrulla el va intentar aturar per a denunciar-lo per la infracció comesa, el conductor va fer cas omís a les indicacions dels agents i va iniciar una fugida a gran velocitat per diversos carrers de la població fins agafar la carretera C-246 en sentit Cubelles. Durant aquest trajecte va conduir de manera temerària a una velocitat molt elevada, es va saltar dos controls policials i quan una dotació de trànsit el va intentar aturar, va col·lidir intencionadament contra el vehicle policial, causant lesions lleus a dos agents i danys greus al vehicle policial.

Finalment, després de travessar el nucli urbà de Cubelles a una velocitat superior a 140 km/h, les patrulles dels mossos el van poder aturar abans d'arribar a Cunit. Els agents van comprovar que el conductor, un home de 35 anys, tenia una privació judicial per conduir vehicles a motor fins l'octubre del 2022. A més, es va negar a sotmetre's a la prova de detecció d'alcohol i drogues.

Per tot això se'l va detenir com a presumpte autors dels delictes de conducció temerària, lesions, danys, negativa a sotmetre's a les proves de detecció alcohòlica, conduir amb una privació judicial cautelar i atemptat als agents de l'autoritat.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking