Diari Més

Melendi actuarà a Calafell per Sant Joan

El concert s'emmarca en el Calafell Music Festival i les entrades es poden comprar a partir d'aquest dimarts a melendioficial.com

Una imatge del cartell de la gira.

Melendi actuarà a Calafell per Sant Joan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Melendi actuarà el dia 24 de juny de 2023 al Calafell Music Festival amb la seva gira «Likes y Cicatrices». Aquesta nova gira arrencarà al març a Mèxic i arribarà a Espanya a partir del maig, quan recorrerà diversos municipis.

«Likes y Cicatrices”, l'onzè àlbum deMelendi, ja s'ha convertit en tot un supervendes. Va aconseguir elnº1des de la seva data de sortida i amb un èxit precedit per 4 avançaments. El primer va ser «La Boca Junta», que supera els 20 milions destreams, cançó on està acompanyat pels veneçolansMauiRickyi que segueix a la part alta de les llistes de mig món. Després d'ell va arribar una paròdia a la tirania al «me gusta» en les xarxes socials, una cançó amb un aire a rock meridional que dona títol a l'àlbum. Després es publicaria «Simplemente dilo» juntament amb Miriam Rodríguez, una cançó cinematogràfica. «El último habitatnte de tu piel» amb Carlos Rivera és l'últim senzill fins al moment, com a colofó a un disc rodó, ple de col·laboracions i noves melodies onMelendiresumeix les experiències i vivències d'aquests últims anys.

Sens dubteMelenditravessa un dels millors moments professionals i que venen avalats per unes xifres de vertigen i a l'abast de molt pocs artistes internacionals: 25 discos platí, mes de 5 milions d'oïdors mensuals aSpotify, 94 milions a AppleMusic, 50 milions destreamsaAmazon, més de 3,2 bilions de visualitzacions dels seus vídeos aYoutubei 54 milions de visualitzacions mensuals. A més, les seves xarxes compten amb 1,3 milions de seguidors a Instagram, 1,7 a Twitter i 3,7 milions a Facebook.

tracking