Diari Més

Municipal

La Policia local del Vendrell interposa 25 denúncies i immobilitza 3 patinets durant la campanya de control

S'ha fet arribar a tots els centres d'educació secundària del municipi uns fulletons informatius per l'ús correcte dels patinets elèctrics

Aquesta setmana la Policia Municipal ha començat ja una campanya específica de seguretat al Tancat amb patrulles a peu.

La Policia local del Vendrell interposa 25 denúncies i immobilitza 3 patinets durant la campanya de controlCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc del Pla Especial de Millora de la Convivència i la Seguretat (PEMCS), entre el 25 d'octubre i el 7 de novembre la Policia Municipal ha dut a terme una campanya específica de controls preventius de patinets i altres vehicles de mobilitat personal per fer complir la normativa vigent i evitar comportaments que puguin suposar un perill per a la seguretat.

En el dispositiu d'aquestes dues setmanes hi han pres part un centenar d'agents del cos, que han dut a terme 51 controls, dels quals s'han derivat un total de 25 denúncies: 21 per indisciplina vial (circular per voreres i zona de vianants, parlant amb el mòbil, dues persones en un patinet, etc) i 4 per infraccions pel Servei Català de Trànsit (VMP amb característiques de ciclomotor). Així mateix, durant aquestes dues setmanes s'han immobilitzat 3 vehicles.

A més, durant aquesta campanya també s'ha fet arribar a tots els centres d'educació secundària del municipi uns fulletons informatius per l'ús correcte dels patinets elèctrics i s'ha ofert la possibilitat de fer-hi unes xerrades d'educació viària al respecte.

En el marc del Pla Especial de Millora de la Convivència i la Seguretat aquesta setmana la Policia Municipal ha començat ja una campanya específica de seguretat al Tancat amb patrulles a peu.

tracking