Diari Més

Societat

Banyeres el Penedès denuncia que els botellons es fan en carreres il·legals de cotxes d'alta gamma

Les curses es fan al polígon industrial i tenen un sistema per alertar de la presència del Mossos

Imatge d'una zona sense habitatges als afores de Banyeres del Penedès.

Banyeres el Penedès denuncia que els botellons es fan en carreres il·legals de cotxes d'alta gammaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Banyeres del Penedès (Baix Penedès) ha denunciat carreres il·legals de cotxes d'alta gamma en botellons multitudinaris, l'últim dissolt aquest cap de setmana passat pels Mossos d'Esquadra en el que van participar més de 1.500 persones, segons informa el consistori tarragoní.

El botelló i les carreres es van celebrar en un polígon industrial que ara l'Ajuntament ha sembrat de barreres de formigó per impedir l'accés, ja que són les festes patronals i temen que s'aprofitin aquests dies festius per reincidir.

Els Mossos d'Esquadra van trigar diverses hores a desallotjar el botelló il·legal per motius de seguretat i van denunciar diversos assistents per delictes contra el trànsit i contra la Llei de Seguretat Ciutadana sense detenir a ningú.

L'alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, en declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Efe, ha assegurat: «Molts no són ni de la comarca, vénen de Barcelona amb cotxes d'alta gamma i estan molt ben organitzats».

Segons l'alcalde, els participants en la carrera il·legal s'avisen immediatament quan vénen els Mossos d'Esquadra i es dissolen fins que se'n van per tornar ells una altra vegada.

tracking