Diari Més

Municipal

Cunit crea una marca pròpia per intentar potenciar el turisme

El consistori espera que la població continuï creixent i que els actuals veïns continuïn sentint-se a gust

Aquesta és la imatge de la marca que ha creat l'Ajuntament de Cunit.

Cunit crea una marca pròpia per intentar potenciar el turismeAjuntament de Cunit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cunit ha pres la determinació de crear una marca pròpia amb l'objectiu de potenciar el turisme, sense oblidar totes aquelles persones que hi resideixen.

«És un moment de transformació i l'administració no ha de ser menys», va detallar, ahir, l'alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, qui va posar en valor tot el que pot oferir el seu municipi. Des de «sorra, platja, verd» fins a un indret on poder viure tranquil i gaudir de la platja, sense estar lluny de la muntanya. «Volem donar proximitat a la ciutadania, s'han de sentir integrats en el municipi i també voler venir a viure-hi», va afegir l'alcaldessa, durant una trobada amb els mitjans de comunicació.

El nou disseny del logotip del municipi vol destacar el paper principal del consistori en la gestió transparent i efectiva de tots els recursos de la ciutat. Per la seva banda, el regidor de Turisme, Jaume Casañas, va afegir que l'Ajuntament de Cunit ha decidit crear una marca pròpia turística que reforça la identitat de poble alhora que enforteix el tarannà acollidor que el caracteritza. «Comptar amb una marca pròpia és l'acompanyament i el complement perfecte per fer un pas endavant tot junts. Som municipi d'acollida del turisme familiar des de sempre i ens omple d'orgull saber que som capaços d'unir ciutadania autòctona i turisme any rere any».

L'alcaldessa es va felicitar perquè, tot i el que està representant el coronavirus, el municipi ha crescut a nivell d'habitants. Segons les dades del cens del mes de gener, l'any 2020 es va tancar amb un total de 13.043 habitants, el que significa 1.200 noves inscripcions a Cunit.

Finalment, l'alcaldessa va opinar sobre el teletreball, el qual s'ha instal·lat en moltes empreses i llars després de la irrupció del coronavirus. En aquest sentit, l'alcaldessa del municipi penedesenc va aprofitar per a manifestar que «el teletreball ha arribat per a quedar-se a la nostra societat».

tracking