Diari Més

Successos

Els Bombers donen per extingit l'incendi de la fàbrica de Banyeres del Penedès

Durant aquest divendres, membres del cos d'emergències es desplaçaran per fer una inspecció de l'estructura de l'edifici

Els Bombers remullen les piles a l'exterior de l'empresa de Banyeres.

Els Bombers donen per extingit l'incendi de la fàbrica de Banyeres del PenedèsBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendide la fàbrica de Banyeres del Penedèscap a la una de la matinada quan han començat a retornar les dotacions terrestres als seus parcs d'origen. El foc es va iniciar a les 17.55 hores en unes piles defil de polièster i fibra sintètica.

Segons explica el cos de Bombers, que va mobilitzar fins a 24 dotacions, el foc es trobava molt sectoritzat, fet que va permetre la seva extinció.Els treballadors de l'empresa van podersortir pel seu propi peu i no s'han hagut de lamentar ferits.

El cos va treure a l'exterior lespiles de material de filatures cremadesamb el suport de maquinària pesant per acabar de remullar-les bé i donar, així, l'incendi per extingit.

Durant aquest divendres, els Bombers es desplaçaran fins la nau per fer una inspecció a la zona on es va produir el foc per veure si hi ha alguna afectació estructural.

tracking