Diari Més

Policial

Detinguts dos individus després d'amenaçar a una jove amb una arma de foc simulada al Vendrell

Els homes van iniciar una persecussió policial per Albinyana però, finalment, van ser interceptats a la urbanització Bonaterra

Imatge d'arxiu de la Policia del Vendrell.

Policia del VendrellPolicia Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell ha detingut aquest dimecres per la tarda a dues persones peramenaçar a una jove amb una arma de foc simulada, conducció temeraria, desobediència als agents autoritat i no trobar-se en possessió de permís de conduir.

Els fets van passar cap a les 19.30 hores, quan el cos policial va ser requerit pertres joves, dos nois i una noia, que asseguraven que un individu els ha amenaçat amb un arma de foc quan es trobavenen un renta cotxes.Quan van arribar les patrulles, el vehicle amb el que circulava l'individu ja havia marxat de lazona en direcció Bellvei.

La noia, que coneixia a l'autor, va contactar amb ell perquè tornès per parlar amb ell, moment en que les les patrulles es van amagar per intentar interceptar-lo.

A pocs minuts per les 20 hores, una dotació va localitzar el vehicle que es dirigia cap a la rotonda de Les Mates. El conductor del vehicle en veure la patrulla va iniciar una fugida donant dues virolles a la rotonda agafant direcció a la C-51 direcció Albinyana. Davant aquest fet, els agents van sol·licitar el recolzament dels Mossos d'Esquadra.

El conductor escàpol va seguir la seva fugida per dins de la urbanització Les Peces d'Albinyana, per la qual cosa les patrulles van tancar la circulació de diversos carrers i les sortides de la urbanització. Tot i això, no van aconseguir aturar-lo i l'individu va tornar a la C-51 cap al Vendrell.

Finalment, vaninterceptar-lo al carrer Margarida 1 de la urbanització Bonaterra. Allí es va procedir a detenir als dos ocupants del vehicle. A l'interior van localitzarun arma de foc simulada, un ganivet de cuina i una fulla de cúter gran.

Als detinguts se'ls imputen altres delictes, a més de les amenaces amb arma de foc simulada, conducció temerària, desobediència als agents de l'autoritat i no tenir possessió de permís de conduir.

tracking