Diari Més

Civisme

Els Mossos denuncien un vendrellenc que havia deixat el gos tancat sota el seient d'un escúter

Van ser alertats per un veí que va sentir l'animal dins de la moto

Imatge de la moto i l'animal que ha compartit la policia a arxes.

Els Mossos denuncien un vendrellenc que havia deixat el gos tancat sota el seient d'un escúterMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un veí del Vendrell per haver deixat el seu gos tancat sota el seient d'un escúter. La policia catalana ho ha explicat a través de les seves xarxes socials aquest dimecres al matí amb una imatge de l'animal. Els fets, però, es van produir el passat 23 d'abril poc abans de les 23 hores.

La identificació del propietari del gos es va realitzar després que un veí donés l'avís en sentir plorar l'animal dins la motocicleta. La moto estava estacionada als voltants de l'Hospital del Vendrell.

Segons que els mateixos Mossos indiquen a Twitter, el propietari del gos va justificar-se indicant que havia anat a fer-se una prova mèdica. «Fer gestions, per importants que siguin, no justifiquen aquestes pràctiques amb els nostres animals de companyia», assenyalen els Mossos, que també conclouen: «Tingues cura del teu pelut i no exposis la seva vida».

La Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de Mossos ha tramès l'acta per una Infracció lleu al DL 2/2008 de protecció dels animals a l'Ajuntament del Vendrell.

tracking