Diari Més

Policial

Els troben amagats en un armari i sota un llit després de robar en una casa a Coma-ruga

Els avisos dels veïns al 112 van permetre que els Mossos arribessin ràpidament a l'habitatge i els trobessin a l'interior de l'immoble

Els lladres tenien bosses preparades amb els objectes robats.

Els troben amagats en un armari i sota un llit després de robar en una casa a Coma-rugaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge tres homes, d'edats compreses entre els 28 i 30 anys, tots tres de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Diumenge a la tarda els mossos es trobaven fent tasques de seguretat ciutadana quan van rebre l'avís, a través del 112, que uns veïns de Coma-ruga informaven de sorolls en una casa que no estava habitada.

Una patrulla es va adreçar al lloc i va comprovar que hi havia una finestra amb la persiana forçada i el vidre trencat. Seguidament els agents van accedir a l'interior i van observar que les estances estaven regirades i tots els objectes es trobaven dins unes grans bosses de plàstic.

La patrulla va continuar fent comprovacions i va pujar a la primera planta de la casa on hi havia més bosses amb els objectes preparats per endur­-se'ls. En una de les habitacions, els mossos van trobar dos individus amagats dins un armari i, en una altra estança, van trobar el tercer individu amagat sota un llit. Els tres homes van quedar detinguts per la seva presumpta implicació en el robatori.

Posteriorment, durant l'entrada a l'àrea de custòdia de detinguts de la comissaria, a un d'ells se li va trobar una polsera i una cadena procedent del robatori.

Els tres detinguts, amb antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar dimarts a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking