Diari Més

Policial

Detingudes tres persones 'in fraganti' quan intentaven robar en una casa a Segur de Calafell

En l'escorcoll, van localitzar-los un tornavís, un trencavidres i un cúter

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, detenció, detingut, manilles, autor, delicte, robatoriMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Segur de Calafell dos homes i una dona, d'entre 20 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc ahir a la nit quan els mossos van alertar-los que hi havia tres persones forçant la porta d'accés d'una casa de l'avinguda Espanya de Segur de Calafell.

Immediatament, van desplaçar-se diverses patrulles i van localitzar en un carrer proper tres persones que coincidien plenament amb la descripció facilitada pels testimonis.

Acte seguit, els mossos van identificar-los i aquests no van poder argumentar el motiu pel qual es trobaven allà. En l'escorcoll, van localitzar-los un tornavís, un trencavidres i un cúter.

Paral·lelament, una altra patrulla va comprovar els accessos a la casa i van observar que havien forçat la porta d'accés al jardí i el pàrquing, una persiana i una reixa. En les immediacions, van localitzar al costat d'un contenidor un gat hidràulic mig amagat al terra.

Per tot això, van detenir les tres persones per un delicte de robatori amb força. Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial.

tracking