Diari Més

El Vendrell comptarà amb dos únics punts de vacunació contra la covid-19

A més, la Xarxa Santa Tecla incorporarà l'opció de poder demanar cita prèvia de vacunació a la seva pàgina web

Un dels punts de vacunació de la capital del Baix Penedès.

El Vendrell comptarà amb dos únics punts de vacunació contra la covid-19Ajuntament Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Àrea Bàsica de Salut del Vendrell compta a partir d'aquesta setmana amb dos puns únics per a la vacunació contra el coronavirus, elsesplais de gent gran del Tancat i de Coma-ruga. L'ABS del Vendrell inclou els municipis de La Bisbal del Penedès, Santa Oliva, Bellvei i Albinyana, per la qual cosa als consultoris d'aquests municipis només es continuaran posant les segones dosis.

La Xarxa Santa Tecla, per la seva banda, incorporarà l'opció de poder demanar cita prèvia de vacunació a la seva pàgina web citacio.xarxatecla.cat. Les persones que necessitin suport informàtic per fer aquest tràmit es podran adreçar als punts TIC ubicats a Casa Cultural García Lorcai l'Hotel d'Entitats. Properament s'habilitarà un espai a Coma-ruga.

Vacunació de persones més grans de 80 anys

Les persones més grans de 80 anys que encara no s'hagin vacunat hauran de trucar al telèfon 977 66 77 03 o adreçar-se de forma presencial al CAP-I del Vendrell per sol·licitar cita prèvia per a la seva vacunació.

La regidora de Salut,Montse Martín, ha recordat que totes aquelles persones que tinguin alguna dificultat per desplaçar-se al punt de vacunació poden trucar ala Creu Rojaal telèfon 977 66 11 41 per sol·licitar un servei de transport.

tracking