Diari Més

El pavelló Joan Ortoll de Calafell serà un punt de vacunació a partir de dilluns

El recinte serà un dels 46 centres de vacunació massiva de capacitat mitjana distribuïts per tota Catalunya

Exterior del pavelló Joan Ortoll de Calafell.

El pavelló Joan Ortoll de Calafell serà un punt de vacunació a partir de dillunsAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló Joan Ortoll de Calafell es convertirà, a partir de dilluns, en el punt de vacunació amb AstraZeneca de la comarca del Baix Penedès. Es preveu fer unes 240 vacunacions diàries durant Setmana Santa i, a partir del 6 d'abril, posar 300 dosis diàries. Aquesta xifra s'anirà ampliant, a mesura que arribin noves vacunes.

Salut està convocant les persones d'entre 60 i 65 anys a vacunar-se mitjançant un SMS enviat al mòbil, que remet a una web on es demana data. La vacunació d'aquesta franja d'edat i amb aquest vaccí es fa en determinats indrets. En general de grans dimensions, ja que esdevindran centres de vacunació massiva a la població en general. A la comarca del Baix Penedès, se centralitzaran en el pavelló Joan Ortoll, que reuneix els requisits d'espai i deventilació adequats.

En paral·lel, continuarà la vacunació de les persones més grans de 80 anys i les grans dependents, a les quals es destina la vacuna de Pfizer. Actualment, aquesta vacunació es fa també, a nivell local, al pavelló Joan Ortoll i, en alguns casos, a domicili. Aquesta setmana vinent es preveu vacunar dos o tres dies. La immunització amb Pfizer s'anirà ampliant igual que amb la resta de vaccins: segons el ritme d'arribada de dosis.

tracking