Diari Més

Judicial

La fiscalia manté la petició de 17 anys de presó per als dos acusats del crim del Montmell

El tercer processat, sogre de la víctima, queda absolt després que l'advocat de la família retiri l'acusació

Els tres acusats per l'homicidi d'un home al Montmell -d'esquerra a dreta, José, Joaquín i Bacari- asseguts d'esquenes a la sala de vistes.

La fiscalia manté la petició de 17 anys de presó per als dos acusats del crim del MontmellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscalia manté que Joaquín i Bacari Junior van matar el seu cunyat Diego el 14 d'agost del 2017 al Montmell (Baix Penedès) i es van desfer del cadàver arran d'un conflicte que tenien obert per una plantació de marihuana. Aquest dijous la fiscalia ha mantingut la petició de 17 anys de presó per homicidi i danys amb incendi -perquè també els acusa de cremar la furgoneta de la víctima-. L'acusació particular ha elevat la petició per a tots dos fins als 25 anys i mig de presó per assassinat, però ha retirat l'acusació contra el tercer processat per falta de proves. Així doncs, José -sogre de la víctima i padrastre dels altres dos acusats- ha quedat immediatament absolt. La defensa manté que els acusats són innocents i en demana l'absolució.

Després de vuit sessions, aquest dijous les parts presenten els corresponents informes. Està previst que dilluns el magistrat-president lliuri l'objecte del veredicte al jurat popular perquè pugui començar a deliberar.
tracking