Diari Més

Transport

La Bisbal vol que el bus urbà connecti les urbanitzacions amb l'Hospital del Vendrell

L'Ajuntament està treballant perquè el servei estigui operatiu abans de l'estiu

Interior d'un autobús.

La Bisbal vol que el bus urbà connecti les urbanitzacions amb l'Hospital del VendrellAjuntament de la Bisbal del Penedès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès està treballant perquè el bus urbà comuniqui totes les urbanitzacions del municipi amb l'Hospital del Vendrell i l'estació d'autobusos de la capital del Baix Penedès. Ara, els veïns que volen anar a l'hospital amb transport públic han d'anar fins al nucli urbà i, allà, agafar el bus comarcal que els porta al centre sanitari.

Per aquest motiu, l'Ajuntament està treballant perquè abans de l'estiu sigui possible anar a l'Hospital del Vendrell i a l'estació d'autobusos de l'avinguda Jaume Carner de la capital de comarca directament. El servei que es preveu inicialment inclourà tres viatges d'anada i dos de tornada durant els matins de dilluns a divendres.

L'alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré,ha explicat que l'equip de govern ha sol·licitat a la Direcció del Servei de Transports de la Generalitat de Catalunya, aquest mes de febrer, ampliar el conveni del bus comarcal per incloure-hi el bus urbà. Una vegada s'hagi signat el conveni, l'Ajuntament informarà dels horaris i serveis.

A banda dels trajectes al Vendrell, el servei de bus urbà també incorporarà una nova parada a l'Ortigós i tornarà al servei amb horaris, suprimint el servei a demanda.

tracking