Diari Més

Cultura

El Vendrell programa vuit espectacles al Temporada per als mesos de febrer i març

Les entrades es posaran a la venda el 5 de febrer

Un moment de l'espectacle 'Els gossos'.

El Vendrell programa vuit espectacles al Temporada per als mesos de febrer i marçCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Temporada del Vendrell torna aquest febrer amb una programació de dos mesos a l'espera de l'evolució de la pandèmia. Per al febrer i al març s'han programat un total de 8 espectacles, molt diversos i per a públics diferents.

El primer d'ells anirà a càrrec del grup Búhos, que portaràal Teatre Àngel Guimerà lagira Teràpia col·lectiva aquest 2021. El concert s'havia de realitzar el 16 de gener, però s'ha traslladat fins al 6 de febrer.

Al mateix lloc, el 20 de febrer, arribaLo nuestro, unaproducció de la Sala Flyhard, una de les més innovadores de Barcelona. Es tracta d'unaopera prima fresca, honesta i divertida d'Eu Manzanares. En aquesta una família de barri obrer desitja entrar al nou any canviant la seva sort.

Northern Cellos, l'únic quartet de violoncels elèctric del país i un dels pocs d'Europa, actuarà el proper 27 de febrer a l'Auditori Pau Casals.

El jazz també farà acte de presència a l'auditori amb el guitarrista flamenc Juan Gómez 'Chicuelo' acompanyat del pianista Marco Mezquida i lapercussió de Paco de Mode. El 6 de març presentaran al Vendrell el seu segon treball, No hay dos sin tres.

Al mateix equipament, el dia 13 de març, la programació portarà Guillem Albà & La Marabunta amb l'espectacle Jaleiu!. Una festa d'humor, ritme i diversió, que farà esclatar de riure a tothom i desconnectar del món real.

El vendrellenc Pemi Rovirosa presentarà el 20 de març el seu primer treball en solitari, acompanyat de la banda Els Invictes.

La música familiar tindrà el seu dia el diumenge 21 de març, a l'Auditori Pau Casals, amb l'actuació del conegut Landry el Rumbero. Cançons pròpies i temes infantils de tota la vida, acompanyades de peculiars instruments, faran passar-s'ho d'allò més bé a grans i petits.

L'últim espectacle serà el dissabte 27 de març, amb l'obra de teatre Els gossos, al Teatre Àngel Guimerà. Produïda per la Sala Trono, la història fa replantejar certs temes vitals, a partir d'un seguit de reflexions, descobrint una gran heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència. Els intèrprets de l'obra són ben coneguts en el panorama teatral català: Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez.

Les entrades estan numerades i es posen a la venda el 5 de febrer, a partir de les 10 del matí a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC. Els dies seran el mateix 5 de febrer, del 8 al 12 de febrer i els divendres no festius, de 10 a 13h.

tracking