Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Calafell invertirà 7 milions d'euros en millores al nucli de Segur

La construcció d'un nou pas soterrat al carrer Rin, és un dels projectes clau

Imatge del carrer Nin on es construirà un nou pas subterrani.

L'Ajuntament de Calafell invertirà 7 milions d'euros en millores al nucli de SegurAjuntament Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell té en marxa un paquet de noves inversions al nucli de Segur, per un import de 7 milions. Aquestes contemplen lamillora de carrers, l'ampliació d'equipaments cívics, socials i culturals, i l'increment de la permeabilitat de la via del tren.

Actualment,ja es troba en fase d’adjudicació i alguna o en marxa alguns dels projectes com les obres de la segona fase del centre cívic Montse Civit, al Port. També hi ha la millora i manteniment dels sistemes de bombeig i drenatge dels passos soterrats de la via del ferrocarril; la redacció del projecte de construcció d’un pas inferior entre el carrer Baixador i el carrer Rin; la remodelació del carrer de la Pau; la millora del Parc de la Pau i el reasfaltats del Passeig Marítim.

Nou pas soterrat al carrer Rin

La gran obra d’aquest paquet d'inversionsserà la construcció d’un nou pas soterrat que comunicarà els carrers Baixador i Rin, per sota la via del tren. El cost serà de tres milions d’euros. El pas també creuarà per sota del carrer Lluís Companys i l’accés al costat mar de la via serà ja dins del carrer Rin.

El projecte està en fase d’adjudicació la redacció del projecte executiu i la direcció de les obres, amb un pressupost de 116.617,38 euros.

tracking