Diari Més

Municipal

El Vendrell posa en marxa les càmeres de control d'accés de vehicles a l'illa de vianants

Ho fa en fase de proves i no serà fins a partir del 15 de febrer quan la seva implantació serà definitiva

Del l'1 al 14 de febrer el consistori avisarà les persones que hagin accedit de forma incorrecta.

El Vendrell posa en marxa les càmeres de control d'accés de vehicles a l'illa de vianantsAjuntament de Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament del Vendrell ha activat en fase de proves les càmeres lectores de matrícules per controlar i reduir al màxim la circulació de vehicles a l'illa de vianants.Les proves finalitzaranel 31 de gener.

A partir de l'1 al 14 de febrer, el consistoriavisaràles persones que facin un accés incorrecte, i a partir del 15 de febrer el sistema ja funcionarà de forma definitiva i es començaria a sancionar.

A l'illa de vianants només hi tenen accés els vehicles autoritzats per l'Ajuntament. L'objectiu és reduir la circulació de vehicles comercials, ja que aquests compten ambzones de càrrega i descàrrega fora de la zona.Les peticions d'accés excepcionals i puntuals s'hauran d'adreçar a la Policia Municipal amb un mínim de 24 hores d'antelació.

L'alcalde, Kenneth Martínez, ha subratllat que «el principal objectiu de l'illa de vianants, que recentment s'ha ampliat en trams de la carretera del Doctor Robert i del carrer del Prat de la Riba, és donar prioritat a les persones, activar el comerç i eliminar al màxim possible el trànsit de vehicles».

tracking