Diari Més

Societat

L'Ajuntament del Vendrell homenatja al Mossen Josep Maria Barenys

Va ser durant més de 43 anys rector de la parròquia de Sant Salvador

S'ha col·locat un retrat de Mossèn Barenys a l'escala del consistori.

L'Ajuntament del Vendrell homenatja al Mossen Josep Maria BarenysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell ha acollit aquest dimecres un acte d'homenatge pòstum a Mossèn Josep Maria Barenys (1929-2020), Fill Adoptiu del municipi. El passat25 d'abril va morir a l'Hospital comarcal del Vendrella l'edat dels 90 anys.

Barenys va ser durant més de 43 anys rector de la parròquia de Sant Salvador del Vendrell (1968-2011) i també l'arxiprest del Baix Penedès.L'11 d'octubre de 2011, Josep M. Barenys va ser nomenat Fill Adoptiu del Vendrell i va rebre la insígnia d'or en agraïment i reconeixement a la tasca desenvolupada al capdavant de la parròquia vendrellenca.

A petició dels Amics de la Història del Vendrell, s'ha col·locat un retrat de Mossèn Barenys, obra de Jordi Llucià, a l'escala del consistori, on també hi ha penjats retrats de fills il·lustres, adoptius i personalitats del municipi.

A l'acte hi han assistit membres de la família de Mossèn Josep Maria Barenys, representants dels Amics de la Història, regidors i regidores del consistori i Mossèn Norbert Miracle, actual rector de la parròquia del Vendrell.

tracking