Diari Més

Laboral

Mor un treballador a Idiada, a la Bisbal del Penedès

Ho ha denunciat la UGT, que qüestiona les càrregues de treball que aplica l'empresa

Vista aèria dell circuit de l'empresa Idiada a la Bisbal del Pênedès.

Mor un treballador a Idiada, a la Bisbal del Penedès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sindicat UGT FICA de Catalunya ha denunciat aquest dimarts la mort d'un treballador a l'empresaIdiada, el circuit d'homologació i certificació de vehicles, ubicada a la Bisbal del Penedès.

El sindicat, en un comunicat, ha lamentat l'incidenti ha traslladat el condol, «a familiars, amistats i companys i companyes de la víctima». Al mateix temps explicava que companys del sindicat estaven a les instal·lacions de l'empresa «per rebre la informació que permeti esclarir els fets, que s'està investigant per part de les autoritats competents».

UGT FICA considera«inacceptable» que es continuïn produint accidents mortals i recorda que des de famolttemps denuncia «que les condicions i les càrregues de feina del centre de treball d'Idiadasón molt elevades, i que les mesures de seguretat i protecció dels treballadors i les treballadores es poden millorar».

Idiada-empresa participada per la Generalitat- «no és una empresa socialment responsable amb els seus treballadors i treballadores», segons el sindicat.

L'organització sindical exigeix major vigilància de les condicions de treball i de seguretat en tots i cadascun dels centres de treball, «així com el compliment de la normativa vigent en matèria de seguretat».

tracking