Diari Més

Els Reis d'Orient arribaran al Vendrell amb un espectacle a la pista d'atletisme

L'aforament estarà limitat, només podrà entrar un adult amb cada infant i caldrà reserva prèvia

Presentació de de la rebuda dels Reis.

Els Reis d'Orient arribaran al Vendrell amb un espectacle a la pista d'atletismeAjuntament Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vendrell rebrà els Reis d'Orient el proper 5 de gener amb un espectacle teatral a la pista d'atletisme. És l'alternativa a la cavalcada que han presentat aquest dijous l'Ajuntament i l'Associació de Reis, que descarten organitzar el seguici tradicional pel risc de crear aglomeracions. El nou espectacle se celebrarà en dues sessions–a les 18h i a les 20h-, i serà necessari reservar entrada prèvia. L'aforament estarà limitat per sota de la totalitat habitual de seients de l'espai, i només es permetrà un adult acompanyant cada infant. La mateixa nit de Reis, Ses Majestats faran el repartiment habitual de joguines casa per casa per trobar-se amb els infants però aquest cop no accediran als domicilis i faran les entregues a peu de carrer.

«Òbviament enguany no podrem celebrar la cavalcada en el format en què estem acostumats perquè la situació sanitària no ho permet», ha destacat el regidor de Festes, Christian Soriano, que ha remarcat que l'entrada a l'espectacle alternatiu serà prioritària per als nens i nenes empadronats al municipi. També es limitarà l'edat de la canalla: només es permetrà l'accés a infants nascuts després del 2010, exceptuant aquells nanos amb germans més petits.

Les entrades per a aquest espectacle es podran reservar a partir del dia 9 de desembre a través del web de l'Ajuntament o bé presencialment a l'Escola Municipal de Música Pau Casals de la Plaça del Tivoli. En paral·lel, s'habilitarà la reserva a través de whatsapp als números 607493832 i 676501831. Per a qui no pugui assistir a l'espectacle, està prevista la transmissió a través de Ràdio Televisió El Vendrell.

Prèviament a l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, els dies 2 i 3 de gener a les mateixes pistes d'atletisme s'hi instal·laran els missatgers reials per recollir les cartes de tots els infants. Per accedir al recinte també serà necessari reservar entrada.

tracking