Diari Més

Judicial

La covid ajorna el judici a una tiradora per matar el seu nuvi al Vendrell

Els fets es remunten a la matinada del 12 d'octubre de 2018

Diversos agents dels Mossos d'Esquadra davant la casa del Vendrell on es va produir l'homicidi, el 13 d'octubre de 2018.

Demanen 20 anys de presó per a l'acusada de disparar dos trets al cap a la parella al VendrellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pandèmia ha obligat a ajornar el judici amb jurat popular, previst entre demà i el 4 de desembre a l'Audiència de Tarragona, a una tiradora esportiva acusada d'haver matat a trets la seva parella, segons fonts judicials.

El fiscal demana 20 anys de presó a l'acusada per assassinat, amb l'atenuant de trastorn mental transitori -té diagnosticat un trastorn de la personalitat, un altre per consum de drogues i un altre per depressió- i l'agreujant de parentiu.

Els fets es remunten a la matinada del 12 d'octubre de 2018 al dormitori de la parella, que residia en una urbanització del Vendrell (Baix Penedès).

Els dos estaven ficats al llit i l'acusada, de 41 anys, es va aixecar per anar a fumar, fet que va despertar al seu company i el va enfadar.

Després d'una discussió, l'home es va girar d'esquena per seguir dormint però, segons l'escrit del fiscal, de manera «sorprenent i sobtada, impedint qualsevol reacció defensiva», la dona va agafar la seva pistola de la tauleta de nit i li va disparar dues vegades al cap.

L'home va ser trobat encara amb vida cap a les vuit del vespre, tot i que va morir poc després a causa de les ferides.

L'acusada era sòcia del Club de Tir Esportiu de Barcelona, tenia una llicència d'armes caducada tipus ET i dues més en vigor F i E, i guardava a la seva tauleta de nit una pistola semi automàtica que tenia al seu nom amb la qual va disparar la seva parella.

tracking