Diari Més

Societat

Animalistes demanen 18 mesos a l'urbà de Calafell que va matar a trets un gos

L'agent va manifestar haver-se sentit amenaçat, segons l'ADAT, Shaytan no era agressiu

Un cotxe de la Policia Local de Calafell.

Detingut per robar a un camió de repartiment a CalafellAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Defensa Animal de Tarragona (ADAT) demana, en qualitat d'acusació popular, 18 mesos de presó per al policia local de Calafell (Baix Penedès) acusat d'haver matat a trets el gos Shaitan, de la raça rottweiler, en sentir-se amenaçat, segons informa l'entitat animalista.

ADAT també demana per al policia local la inhabilitació especial de quatre anys per a l'exercici de professió, ofici o comerç que tingui relació amb els animals i per a la tinença d'animals.

Shaitan, un gos de la raça rottweiler, va ser tirotejat per un agent de la policia local a Segur de Calafell al gener de l'any passat.

Segons va informar en el seu moment l'Ajuntament de Calafell, un veí va avisar que un Rottweiler- considerada una raça perillosa-vagava per la urbanització Valdemar i, finalment, va ser abatut per un agent que va manifestar haver-se sentit amenaçat.

Segons ADAT, Shaytan no era agressiu i més era habitual veure'l vagant pel carrer i considera que es va cometre delicte de maltractament animal amb resultat de mort.

La Fiscalia, per la seva banda demana el sobreseïment provisional de la causa per la via penal, i la defensa la lliure absolució i l'arxiu.

tracking