Diari Més

Policial

Detingut a Albinyana per robar dos cops a la mateixa casa en menys d'un mes

L'home de 38 anys va sostraure aparells electrònics, diners en efectiu i joies

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 38 anysva ser detingut el passat dimarts a Albinyana com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força al municipi.El primer des fets va tenir lloc durant la tarda del passat 23 de gener quan un desconegut va accedir en una casa del carrer Mont Perdut d’Albinyana i va sostraure diversos aparells electrònics i diners en efectiu.

Menys d’un mes després, concretament la tarda del 28 de febrer el lladre hi va accedir novament a través d’una finestra ubicada a la part posterior de la casa.En aquesta ocasió va també es va endur aparells electrònics, diners i joies.

Els investigadors van comprovar que el modus operandi havia estat mateix en ambdues ocasions i que probablement es tractava de la mateixa persona. Per tot això i amb els diferents indicis incriminatoris, els Mossos d’Esquadra el van detenir per dos robatoris amb força.

Gràcies a diverses gestions d’investigació, els mossos van poder recuperar una televisió sostreta en un dels robatoris i van retornar-la al seu propietari.

El detingut, de nacionalitat marroquina i veí d’Albinyana, va quedar en llibertat el mateix dimarts al migdia amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

tracking