Diari Més

Salut intervé la residència El Colomer de la Bisbal del Penedès amb els 27 usuaris contagiats

Mutual Gestión Integral assumeix provisionalment la gestió del centre per a gent gran El Colomer

Imatge de la Residència El Colomer.

Salut intervé la residència El Colomer de la Bisbal del Penedès amb els 27 usuaris contagiatsResidència El Colomer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut ha intervingut la residència El Colomer de la Bisbal del Penedès (Baix Penedès) atesa la situació epidemiològica i assistencial d'aquest centre per a gent gran. Tots els usuaris de la residència -27- són positius de covid-19 i, per ara, vuit treballadors de la vintena que configuren la plantilla també estan contagiats. A partir d'ara assumirà provisionalment la direcció i gestió de l'equipament l'empresa Mutual Gestión Integral. Així mateix, des de Salut es vetllarà perquè l'activitat assistencial es presti amb les degudes garanties i s'adoptin les mesures d'intervenció establertes, segons informa el Departament en un comunicat.
La nova entitat que assumeix la gestió es farà càrrec de la dotació del centre amb personal propi i els treballadors que ja disposa la residència quedaran sota la seva direcció.

Salut ha adoptat la intervenció com a mesura, atès que els informes constaten que el centre es troba en una situació excepcional d'impossibilitat per complir amb l'Ordre SND/265/2020, de 19 de març, de mesures relatives a les residències de persones grans i centres sociosanitaris davant la situació de crisi ocasionada per la covid-19.

tracking