Diari Més

Policial

Detenen dos homes al Vendrell per robar electrodomèstics de cuina d'una obra en construcció

Van accedir a l’interior de l’edifici després de força la porta principal

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

detenció, mossos d'esquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell van detenir el passat dissabte dos homes de 23 i 45 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns d’Albinyana i el Vendrell, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van ocórrer al voltant de les 16.45 hores, quan es va rebre l’avís que uns desconeguts estaven carregant en un vehicle diversos electrodomèstics de cuina d’un edifici en construcció ubicat al carrer Cristina Baixa del Vendrell.

Quan els agents van arribar al lloc van adonar-se que la porta principal estava forçada i que s’havien emportat dos forns, dues vitroceràmiques i diversos elements i accessoris de grifaria d’alguns pisos.

Mentre els mossos feien les corresponents comprovacions, una altra patrulla va localitzar un vehicle sospitós al camí dels Molins el qual transportava alguns electrodomèstics nous de cuina. Durant l’escorcoll se’ls va localitzar diverses eines que van utilitzar per accedir a l’edifici en construcció i sostraure els aparells.

Els dos detinguts van quedar en llibertat el passat diumenge després de declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

tracking