Diari Més

Policial

Desmantellen un cultiu amb 259 plantes de marihuana en una casa de Calafell

Arran de queixes veïnals relacionades amb la protecció i el benestar dels animals la policia va començar a tenir sospites

Imatge de la plantació indoor.

Desmantellen un cultiu amb 259 plantes de marihuana en una casa de CalafellGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil del Vendrell i la Policia Local de Calafell han desmantellat una plantació tipus indoor amb 259 plantes de marihuana a l'interior d'un habitatge situat a la urbanització Destral de Dalt, de la localitat de Calafell, declarant com investigada la persona que residia a l'habitatge.

La recerca es va iniciar durant el mes de febrer , gràcies a la col·laboració ciutadana que alertava de l'existència d'un habitatge, on pel que sembla, es podria estar conreant marihuana. Al mateix temps, la Policia Local de Calafell, arran de queixes relacionades amb la protecció i el benestar dels animals, també va tenir sospites que en algun habitatge de la zona s'hagués establert una plantació cannabica.

Després de tenir coneixement d'aquesta informació, la Policia Local de la localitat i la Guàrdia Civil van establir diversos dispositius a fi de verificar aquesta informació. Aquests dispositius van resultar positius després de localitzar un habitatge on s'apreciava una forta olor de marihuana, podent observar com a la zona del garatge hi havia elements relacionats amb el cultiu intensiu de marihuana.

Per aquest motiu es va identificar a la persona que residia a l'habitatge, la qual després de ser informada dels indicis obtinguts, va col·laborar de manera voluntària amb els agents, facilitant l'accés al garatge de l'habitatge on es trobava el cultiu. A l'interior es van localitzar 259 plantes de marihuana en fase adulta, amb un pes de 31 quilos, així com material per al seu cultiu.

Per aquest motiu es va procedir a la presa de declaració com investigada de la persona que residia a l'habitatge, per la comissió d'un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu de substàncies estupefaents), després de prestar declaració en dependències policials va ser posada en llibertat a la disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia del Vendrell.

Una vegada més, la col·laboració dels ciutadans informant sobre fets sospitosos, dóna com a resultat l'esclariment de suposats delictes relacionats amb el cultiu i tràfic de drogues o altres il·lícits.

tracking