Diari Més

Policial

Sancionen a l'Arboç un grup de joves per fer 'botellón' i no dur mascareta

També s’ha multat un treballador d’un comerç per negar-se a dur-la

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la policia local de l'Arboç.

La policia local de l'Arboç deté quatre persones que haurien comès diversos robatoris arreu de CatalunyaAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de l’Arboç va denunciar el passat diumenge per la tarda dotze joves que estaven fent botellón als voltants del carrer Casanova del municipi. El grup de joves no portaven lamascareta i superavenel nombre màxim de persones que es poden reunir. Per aquest motiu se'ls va denunciar per infringir la Resolució del Departament de Salut. El dia abans, la Policia Local també va denunciar un treballador d’un comerç per negar-se a dur la mascareta.

L’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat a tota la població davant l’augment de casos positius detectats la darrera setmana a l’Arboç i demana a tothom que minimitzi tot contacte social que no sigui estrictament necessari, no es facin festes ni trobades familiars ni, encara menys, amb amics. A més a més, recorda que l’ús de la mascareta és obligatori per a tothom i que es sancionarà a qui no la dugui correctament posada.

tracking