Diari Més

Policial

La policia local de l'Arboç deté quatre persones que haurien comès diversos robatoris arreu de Catalunya

També ha identificat a quatre persones més que estarien vinculats amb els detinguts

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la policia local de l'Arboç.

La policia local de l'Arboç deté quatre persones que haurien comès diversos robatoris arreu de CatalunyaAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia local de l'Arboç, al Baix Penedès, ha detingut aquest divendres al matí a 4 individus com a presumptes autors de diversos robatoris registrats arreu de Catalunya.

L'actuació policial s'ha iniciat quan han estat alertats que a la localitat tres persones haurien sostret una bossa de mà, amb una gran quantitat de diners en efectiu, i havien fugit en cotxe. El cotxe ha estat localitzat i aturat a la carretera N-340, que creua el municipi, amb els tres individus que haurien participat en el robatori i el conductor.

Dins el vehicle la policia ha localitzat diversos objectes de valor, presumptament sostrets, entre els quals, quatre telèfons mòbils.

Després de la detenció dels quatre individus, segons apunta l'Ajuntament arbocenc en una nota, han observat altres quatre persones en actitud sospitosa i que presumptament estarien buscant els detinguts. Quan han inspeccionat la zona on eren han localitzat una quantitat important de diners en efectiu amagada al carrer. Els quatre han estat traslladats a dependències policials per a ser identificats.

Segons indiquen les mateixes fons municipals, les investigacions continuen, «ja que les persones poden estar vinculades a una organització criminal».

tracking