Diari Més

Societat

La residència tancada a Calafell és propietat de l'exmarit de Gina Lollobrigida

Javier Rigau va saltar a la fama després de passar per l'altar amb l'artista italiana quan tenia 23 anys i ella, 57

L'artista Gina Lollobrigida amb l'empresari Javier Rigau.

La residència tancada a Calafell és propietat de l'exmarit de Gina LollobrigidaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exmarit de l'artista Gina Lollobrigida, Javier Rigau, és el propietari de la residència Calafell Park, que ha estat tancada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per irregularitats en l’atenció a les persones residents. A principis d'octubre, la Generalitat va haver d'intervenir el centre arran d'un brot de coronavirus que afecta ja a 82 persones, 62 treballadors i 20 residents.

Javier Rigau fa molts anys que és un personatge públic per la seva nombrosa aparició als mitjans de comunicació. L'empresari català va saltar a la fama després de casar-se amb l'artista italiana de cinema i televisió Gina Lollobrigida, que actualment té 93 anys.

Tots dos es van conèixer a principis de la dècada de 1980 a Mònaco i van començar una relació. El 29 de novembre de 2010 van passar per l'altar de l'Arquebisbat de Barcelona, una boda que va generar molta expectació mediàtica, ja que ella tenia 57 anys i ell, 23. Des d'aquell moment, Javier Rigau va passar a ser un personatge de la premsa rosa.

Però l'amor es va acabar i la parella va començar un extens litigi per aconseguir la nul·litat del casament. Finalment, el mes de febrer de 2019, Gina Lollobrigida i Javier Rigau van aconseguir-la gràcies a un document firmat pel Papa Francisco, ja que l'alt tribunal eclesiàstic de la Santa Seu va considerar que «el vincle no ha existit».

L'eterna rival de Sophia Loren va portar el que va ser el seu marit als jutjats per estafa. En unes declaracions, l'artista va assegurar que «Javier em va convèncer perquè li signés uns poders. Em va dir que els necessitava per a uns actes notarials en relació amb un judici. No obstant això, em fa por que s'aprofités de què jo no parlo castellà, i qui sap el que em va fer signar. Ara he trobat per internet un paper segons el qual ens casem... Ell només vol heretar el meu patrimoni». Finalment, la denúncia va quedar en res, ja que l'Audiència de Barcelona no va trobar cap indici de frau o estafa.

Javier Rigau després de la seva polèmica relació i separació de la italiana va desaparèixer del focus mediàtic per dedicar-se als seus negocis immobiliaris i de gestió de residències de gent gran.

MÉS INFORMACIÓ

La Generalitat tanca la residència de Calafell Park per les irregularitats detectades

tracking