Diari Més

La Generalitat tanca la residència de Calafell Park per les irregularitats detectades

Dilluns vinent es començaran a traslladar els 67 residents a l’equipament més adient en funció de la seva situació

La residència Calafell Park.

S'eleven a 82 els positius per coronavirus a la residència Calafell ParkCalafell Park

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha pres la decisió d’aplicar la mesura cautelar de tancament a la residència Calafell Park en el marc del procediment sancionador obert després de les informacions rebudes al voltant del seu funcionament. Divendres de la setmana passada els Departaments de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies ja van decidir intervenir i obrir expedient sancionador a la gestora del centre fins aquell moment, ACEBI. Des de llavors estava gestionant i tenia la direcció del centre residencial la Fundació Sociosanitària i Social Santa Tecla.

Així doncs, Treball, Afers Socials i Famílies ha decidit el tancament de la residència i dilluns vinent començarà a traslladar els 67 residents a l’equipament de referència del territori que es determini en funció de la seva salut. El motiu d’aquesta decisió és la constatació de mancances materials i assistencials de gravetat en l’atenció a les persones residents que han determinat aquesta decisió.

La setmana passada, el Departament de Salut va elevar la xifra de persones infectades per coronavirus a 82, 62 residents i de 20 treballadors. Arran dels primers símptomes detectats en diversos usuaris el 24 de setembre, Salut va ferun cribratge a tot el personal per detectar més positius.

tracking