Diari Més

Societat

Les famílies d'una escola de Calafell avisen que el centre està en condicions «catastròfiques»

Unes obres inacabades abans de l'inici del curs impedeixen desdoblar grups, utilitzar el pati i ventilar les aules

El pati de l'escola Vilamar de Calafell mentre hi circulen excavadores a pocs dies de l'inici del curs 2020-21.

Les famílies d'una escola de Calafell avisen que el centre està en condicions «catastròfiques»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les famílies de l'escola Vilamar de Calafell, al nucli Segur de Calafell, avisen que el centre és en condicions «catastròfiques» de cara a l'inici del curs el proper dilluns 14. Les obres per construir un nou mòdul prefabricat i el condicionament de tot l'exterior no han acabat, i això impedeix disposar d'espais per desdoblar grups classe –ara són de 27 infants-, alhora que no es podrà utilitzar el pati ni ventilar les aules. Aquest divendres l'anar i venir de camions i excavadores és constant, una situació que l'AMPA veu incompatible amb l'inici del curs d'aquí quatre dies. Demanen que la Generalitat permeti a les famílies no dur els infants al centre fins que acabin les obres i hi hagi espai per complir les mesures de seguretat sanitària.

Des de l'Ajuntament de Calafell, asseguren que el consistori «només» s'havia d'encarregar d'unes obres que afectaven el tancat perimetral de l'escola i garanteixen que aquesta actuació està enllestida. Així, remeten al Departament d'Educació de la Generalitat les competències de la situació actual del centre. Amb tot, des de l'Ajuntament apunten que a partir de la setmana que ve està previst que les obres entrin en una altra fase que serà compatible amb l'activitat lectiva, sense trànsit de camions entrant i sortint de l'escola.

Al seu torn, des de la Conselleria d'Educació assenyalen que estan estudiant les queixes fetes per les famílies i preveuen respondre-hi al llarg d'aquest divendres.

Gran pla general aeri de l'escola Vilamar de Calafell, en obres i amb trànsit constant d'excavadores.

Les famílies d'una escola de Calafell avisen que el centre està en condicions «catastròfiques»ACN

tracking