Diari Més

Judicial

Demanen quatre anys de presó per un home que va intentar violar a una amiga a Cunit

Els fets es remunten al 31 de juliol del 2018

Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència de Tarragona.

Identificat l'autor de pintades independentistes a la façana de l'Audiència de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia de Tarragona demana quatre anys de presó a un home per intentar violar a una amiga després de negar-se ella a mantenir relacions sense preservatiu i, al no aconseguir-ho, llançar-la a un terraplè des d'un cotxe a Cunit.

L'acusat és un ciutadà marroquí de 40 anys d'edat, amb permís de residència i antecedents penals, i l'escrit del fiscal demana que se l'expulsi d'Espanya quan hagi complert la meitat de la pena i que no pugui tornar en un termini de 8 anys.

El Ministeri Públic també demana una ordre d'allunyament de 100 metres de la víctima durant cinc anys i que no pugui comunicar-se amb ella durant aquest mateix temps, segons publica avui el Diari de Tarragona.

L'escrit demana així mateix una indemnització de 240 euros per les lesions -la dona va caure pel terraplè i va perdre el coneixement- i 3.000 euros més pels danys morals.

L'agressor i la víctima mantenien relacions esporàdiques, però el 31 de juliol del 2018, en una platja de Cunit, ella va rebutjar la petició de l'home de tenir-les sense preservatiu i se'n van anar de festa, consumint alcohol i cocaïna.

En un dels locals, l'home va reiterar la seva petició, la dona va tornar a negar-se i a les sis del matí se'n van anar amb cotxe a casa d'ell, però en el trajecte li va fer tocaments i en oposar-se la dona, la va portar a un descampat.

Una vegada allí, es va posar violent -fins i tot la va mossegar en una cama- i en dir la dona que telefonaria a la policia, la va llançar fora del cotxe, ella va caure rodant per un terraplè i al final va quedar inconscient. Posteriorment, un desconegut la va trobar, la va auxiliar i la va portar a l'ambulatori.

tracking