Diari Més

Policial

A presó dos detinguts per dos robatoris violents al barri marítim de Coma-ruga

Les darreres setmanes els Mossos han arrestat 13 persones relacionades amb set furts a la zona

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

detingut, mossos d'esquadra, detenció, delicteMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes de 26 i 19 anys, de nacionalitats marroquina i tunisiana respectivament, han estat detinguts aquestdimarts a Coma-ruga com a presumptes autors de dos robatoris amb violència. Aquestessón el resultat d’una investigació policial arran de dos incidents que es van produir el passat 19 de juliol amb només mitja hora de diferència i a la mateixa zona.

En el primer fet, quatre persones es trobaven en un vehicle estacionat quan un jove va adreçar-se a un d’ells el va colpejar i li va sostreure la ronyonera. Quan una de les ocupants va sortir del cotxe, el lladre juntament amb altres individus la van amenaçar amb una navalla i li van sostraure el mòbil.

Una estona més tard i a prop d’on havia passat el primer fet, una noia caminava en direcció a Calafell quan un grup de nois la van abordar, la van fer caure al terra i li van robar la motxilla i el mòbil. En aquest cas, destaca la violència emprada pels autors que van colpejar la víctima i li van provocar una fractura al peu.

La investigació policial va permetre identificar tres dels autors d’aquests dos robatoris. Es tractava de persones conegudes pels investigadors ja que els havien detingut prèviament per altres delictes, la majoria per robatoris violents. Concretament, l’home de 26 anys havia estat detingut fins a sis ocasions mentre que el de 19 anys havia estat arrestat cinc cops anteriorment.

Un cop identificats, els mossos van fer gestions per detenir els tres autors. Es dona el cas que l’home de 26 anys va ser detingut dimarts a comissaria on estava perquè havia estat detingut el dia anterior per la Policia Local del Vendrell per un furt al barri marítim de Coma-ruga. Hores més tard, els investigadors van detenir el jove de 19 anys al Vendrell. Pel que fa al tercer autor identificat, té una ordre de detenció vigent.

Els dos detinguts van passar dijous a disposició del Jutjat d’Instrucció 8 del Vendrell i van ingressar a presó.

Delictes patrimonials

Durant els darrers dos mesos, els mossos de la comissaria del Vendrell han portat a terme diverses investigacions per delictes contra el patrimoni i també per lesions que han tingut lloc al barri marítim de Sant Salvador al Vendrell.

Les darreres dues detencions són part d’aquest seguit d’actuacions policials que han permès resoldre cinc robatoris amb violència a la via pública o a domicili, dos robatoris amb força i tres delictes de lesions. La resolució d’aquests casos va suposar la detenció de 13 joves i la identificació de 3 presumptes autors més que ja estaven ingressats a presó o en centres de menors per altres delictes. Del total de detinguts, quatre van ingressar a presó i dos més a centres de menors.

tracking