Diari Més

La policia local de Cunit imposa 15 sancions per no complir amb l'ús de les mascaretes

En alguns casos es tracta de persones reincidents i ara també s'incrementa el control en els restaurants

Imatge d'arxiu d'agents de la policia local de Cunt.

La policia local de Cunit imposa 15 sancions per no complir amb l'ús de les mascaretesAjuntament de Cunit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cunit ha iniciat una campanya destinada a millorar les mesures de seguretat per la covid-19 als restaurants de la localitat.

El cos policial incrementarà els controls de les mesures de correcte ús de les mascaretes així com del compliment de les distàncies de seguretat entre els clients.

És a dir que al control que ja es feia la via pública, la policia afegirà ara major control als establiments comercials i de manera concreta als restaurants.

En els darrers dies, la Policia Local està visitant els establiments de restauració del municipi per tal de fer el seguiment de l'ocupació de les terrasses així com de la distància de seguretat. Ja han visitat una tercera part de bars i restaurants de Cunit.

Fins ara, el cos policial ha sancionat a 15 persones que, a més, han estat reincidents en el fet de no dur la mascareta.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil incidia en el fet que «no ens cansarem de dir que el virus no ha marxat. Que totes les mesures de prevenció i d'higiene són necessàries per a evitar la seva propagació. Estem aprenent a viure amb la mascareta, amb el gel, fer-ne bon ús és imprescindible per contenir laCovid19».

tracking