Diari Més

Policial

A presó per agredir als propietaris d'un domicili de Segur de Calafell on havia robat

L'home va ser sorprès pels fills dels amos i va retenir a un d'ells en una habitació

Imatge d'arxiu d'un detingut

detenció, detingut, mossos d'esquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 26 anys, de nacionalitat marroquina, veí de Sant Pere de Ribes (Garraf) ha estatdetingut aquest dilluns com a presumpte autor dels delicte de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i tres delictes de lesions lleus.Els fets van ocórrer el passat 16 de febrer vora les deu del matí quan el detingut va entrar en una casa de Segur de Calafell i va ser sorprès pels fills dels propietaris que en aquell moment es trobaven fora.

Quan l’arrestat va ser detectat per la filla va tancar-la durant quinze minuts en una habitació al mateix temps que la intimidava perquè li facilités el codi d‘obertura de la caixa forta. Així mateix, l’individu va poder sostreure diverses joies.

En l’altre habitació, el fill menor d’edat, va poder avisar als seus pares que van arribar immediatament i es van trobar a l’agressor.

Acte seguit, l’assaltant va agredir els dos progenitors propinant-los empentes i cops i, fins i tot, una queixalada de tal manera que víctimes i detingutvan acabar barallant-se al terra i aquest va poder fugir.

Arran d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació que va concloure dilluns amb la identificació i detenció del presumpte autor del robatori violent i la detenció il·legal.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials per delictes violents i contra el patrimoni, va passar ahir a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

tracking